صفحه ی تماس با ما (contact us)
صفحه تماس با ما چیست؟
صفحه ی تماس با ما یا همان contact us صفحه ایست که تقریبا همه ی سایت ها به آن احتیاج دارند. هدف اصلی از طراحی صفحه ی تماس با ما ارتباط با مشتریست.
اطلاعات این صفحه شامل: شماره تماس شرکت یا فرد،فرم تماس، فضای مجازی که شرکت یا فرد در آن فعالیت دارد، آدرس محل کار و سایر راه های ارتباطی که مخاطب بتواند با شرکت یا فرد ارتباط برقرار کند.
اهمیت صفحه ی تماس با ما چیست ؟
هدف از صفحه ی تماس با ما در طراحی سایت چه میباشد؟
این صفحه از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا توجه مخاطب را جلب میکند و به او اطلاعات ارتباط را میدهد. این صفحه یک راه ارتباطی بین شما به عنوان صاحب وبسایت و کاربر است، به همین دلیل حائز اهمیت است و باید به درستی طراحی شود. به طور کلی هدف از این صفحه دعوت مخاطب به برقراری ارتباط است.
ویژگی ها و نکات در طراحی صفحه ی تماس با ما در طراحی سایت چیست؟
1.صفحه تماس با ما بهتر است توجه مخاطب را جلب کند و یک اطلاعات خوب درباره ی چگونگی ارتباط با شرکت را به طور کامل در دسترس مخاطب قرار دهد و به طور کلی دوستانه و مفید باشد
2.سعی کنید از درج اطلاعات غیر ضروری بپرهیزید و به طور واضح راه های ارتباطی را مشخص کنید و فرایند ارتباطی ساده ای را انتخاب کنید.
3.راه های ارتباطی مختلفی برای مخاطب قرار دهید تا مخاطب علاوه بر پر کردن فرم بتواند سوالات خود را به صورت آنلاین و یا تلفنی از پشتیبانی شرکت شما بپرسد.
به عنوان نمونه در تصویر زیر انواع راه های ارتباطی برای مخاطب قرار گرفته شده:

4.نشان دادن گستردگی فعالیت شرکت در این صفحه به مخاطب ها و بازدید کننده های سایت.
5.جهت رابط کاربری بهتر از زمینه های جالب توجه، فونت های جذاب و طیف رنگی متضاد استفاده کنید.
6.استفاده از مطالب کوتاه جذاب حتی استفاده از مطالب طنز و شوخی و به کاربردن ویدئوهای کوتاه کم حجم در پشت زمینه
7.اضافه کردن فرم تماس با ما طبق نیاز های شرکت شما جهت ارتباط
8.معرفی کامل کسب و کار و آدرس های محل کار شما بصورت کامل، جهت ارتباط کامل تر میتوانید از کدپستی هم استفاده کنید.
9.استفاده از لینک های انواع شبکه اجتماعی ( فیسبوک، اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ، لینکدین، آپارات، یوتیوب)که در آن فعالیت میکنید.
10.درباره دلایل ارتباط مشتری با شما بیشتر توضیح دهید تا مشتری راحتتر با شما ارتباط بگیرد.
11.استفاده از یک صفحه ی هدایت کننده برای توضیح چگونگی ارتباط با مجموعه به کاربر
12.ثبت محل کار روی نقشه ی گوگل یا استفاده از گوگل مپ در صفحه ی تماس با ما
13.در این صفحه از تبلیغات استفاده نکنید
اشتباهات رایج در صفحه تماس با ما در سایت ها:
سایت به کلی صفحه ی تماس ندارد:مالک سایت به قرار دادن آیکن های شبکه اجتماعی (که در آن فعالیت دارد)در بالای صفحه بسنده می کند.این کار برای افرادی که به شبکه های اجتماعی دسترسی ندارند مشکل ایجاد میکند
دسترسی سخت به صفحه ی تماس:بهتر است همیشه لینک صفحه تماس با ما را در منوی ناوبری وب سایت خود قرار دهید. آن را در بخش فوتر نگذارید چون ممکن است کاربر را خسته کرده و سبب شوید تا او سایت را ترک کند.
فیلدهای غیر ضروری در طراحی فرم تماس:فرم تماس را با توجه به مقصود سایت و مخاطب هدف طراحی کنید. اگر کاربری حس کند که فرم قرار داده شده به او اجازه ی رفع نیازهایش را نمی دهد، آن فرم کارایی ندارد. اگر فرم بیش از 2 دقیقه برای پر کردن زمان ببرد، احتمالاً سوالات بی موردی را در فرم گنجانده اید. به طور معمول اضافه شدن هر فیلد اضافی به یک فرم می تواند شانس تکمیل آن توسط مشتری را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.
در فرم های تماس فقط از چند فیلد ضروری استفاده کنید مانند زیر:
-نام و نام خانوادگی
-تلفن یا ایمیل
-شماره همراه
-موضوع کاربر
-توضیحات کاربر
در صفحه ی زیر نمونه ای از این فرم را مشاهده میکنید:

استفاده از روش های آنتی اسپم:دریافت پیام های اسپم و فرم های بی هدف میتواند برای شما آزاردهنده باشد و در مقابل استفاده از کپچا در طراحی فرم تماس سایت میتواند موجب کاهش نرخ تبدیل و آزار مخاطبین شما هنگام تکمیل فرم ها گردد. در صفحه تماس با ما معمولا با قرار دادن چند فیلد اجباری مشکل اسپمرها برطرف میشود. در صورتی که همچنان پیام های نامناسب دریافت میکنید.
کاربران از ارسال پیام خود مطمئن شوند:عدم توجه به پیام های ارسالی فرم، می تواند ضربه بزرگی به فرصت های احتمالی وارد کند. با این کار به کاربران نشان می دهید که در مدیریت وب سایت خود ضعف داشته و به ارتباط با مشتریان خود اهمیتی نمی دهید.برای حل این مشکل می توانید فرم خود را به یکی از ایمیل هایی که مرتباً آن را چک می کنید وصل کرده یا کسی را مسئول بررسی آن کنید.
فرم هایی که کار نمی کنند:در برخی اوقات، قسمت هایی از وب سایت از کار می افتند. این ها بخشی از طبیعت کار است اما این بدین معنی نیست این نواقص باید حل نشده باقی بمانند. فرم ها می توانند به شکل های مختلفی از کار بیفتند. از دکمه های ارسال گرفته که فرم را ارسال نکرده تا فرم هایی که با وجود تکمیل تمام فیلدها توسط کاربر، پیغام تایید را نمایش نداده و به ارسال پیغام خطا ادامه می دهند.
فرم ها به دلایل عجیبی از کار می افتند.بسته به برنامه ریزی و حجم پیام های دریافتی، بایستی به طور ماهانه فرم خود را چک کنید، خصوصا اگر به تازگی پیامی دریافت نکرده اید. این کار به شما اجازه می دهد تا از وجود هرگونه اخلال در فرم پیش از کاربر اطلاع پیدا کرده و آن را رفع کنید.
نمونه یک صفحه ی تماس با ما:
